Thursday, June 21, 2012

tadi kami PICNIC

Assalamualaikum

Syok sendiri snap picca sendiri . dekat benorrr .
tadi kan tadi kan , kami picnic kat KLCC , sume ni idea AUNI lahh , kami picnic sebb nak sambut birthday NADHIRAH ZUFAR ni ha , geng syaza jugak , so kami plan same2 dgn WAN , 

Wan masak kan untuk kami , dia masak FETTUCHINI SEAFOOD CABONARA 

ini diaaaa , bnyk gylaaaa , sume nye habis di makan , gamba tak bnyk lah , gamba diorang takde , mase ni ade Nadhirah , Atikah , Ika , Auni , Fazlie dgn Wan . dorg sume malu malu segan segan nak makan sebb ade Fazlie . dorg baru kenal td .

Lepas tu syaza ade jugak beli kek , sebagai hadiah untuk hadiah hari jadi Nad :)

ini diaaaa , name kek ni ape tah , lupe lahhh , kami makan sampai habis licin mase dah balik hostel tadi . sedap , mase kat cklcc syaza xsempat makan , tp kek ni cepat cair lah .

ni lah dia Nadhirah , tuan punye Birthday , ni lah satu2 nye gamba yg adooo .

Yei , gambar kami bertigaaa lagiiiii :) tp wan tga tak bersediaaa . syaza sayang sgt kat classmate due org ni haaa , sorg BF sorg BFF , ecehh , korang , silakan jelez pat !

k ni diaaaa , sweet kan wan nii , pergh perghhhh , td mase first2 dia smpi tadi , trus die kua kan roses dgn coklat ni bg kat syazaaa , terus syaza jerit bnyk bnyk kaliiii , aaaaaa suke nye suke nye suke nyeeeeee , law mcm ni tak tahu lah bile nak makan sebb sayang sgtsgtttt .

Khairul Azwan Khairuddin 

LOVE
YOU

muah muahh muahhh :))

TATA 

15 comments:

  1. wahh comel http://medianetworksharing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kek tu nampak sedap laa..... Hehehe.

    #salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap <3 salam perkenalan :) terime kaseh :)

      Delete
  3. dah lama tak piknik and dah lama tak turun KLCC..wuwuwu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lame tak turun KLCC ? syaza bnyk kali pergi dah , hehe , best :)nnti ade mase dtg lah cni .

      Delete
  4. Fuuu. Lapar terus tengok gambar-gambar tu.

    ReplyDelete
  5. bestnyer piknik kat klcc...budak multimedia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup , syaza dak MULTIMEDIA KOLEJ , TM kolej tu , kat jalan semarak :)

      Delete
  6. ni mana satu bf mana satu bff nie? hehee
    bestnya picnic..
    skrg ni bila da hbis stdy, rindu kt member lain tym picnic dlu..
    skrg da hambur pun semua hehe..
    btw,
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga :) terime kaseh :) hm BF yg baju pink tu , yang pegang lappy merah tu , baju merah tu kawan baik , BFF :) kami sekelas dlu .

      Delete
  7. err bf yg mne 1? hihik. btw, bestnye pegi piknik! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. BF baju PINK :) hehe , best kan , jom picnik .

      Delete
  8. untung dapat bf and bff :)
    btw , hope relation syaza berpanjangan :)

    ReplyDelete