Monday, May 6, 2013

Alhamdulillah DONE !

Assalamualaikum :)

di sini syaza xnk buka cerita pasal pilihanraya . haha . sebb syaza xambil tahu sgt pon pasal politik , malah nek heboh2 . haha , yang penting sekrg syaza nak cerite kat korg yang blog syaza dah siap . yei yei yei . rasa happy ya amat amat happy lah :)

First thing nak berterima kasih kepada kak Love Bunga Querida (LBQ) sebab sudi share dgn syaza sapa yang edit blog dia . and dia temukan syaza dengan kak Myra Vea ni , hasil nya sgtsgt lah syaza berpuas hati and puas sgtsgt puas lah , akk ni mmg awesome gila , ckp je apa saja semua dia reti buat . tabik sgt dekat die , sbb kerja2 mcmni sebenarnya bukan sesuatu yang mudah betol x ? sape2 yang pernah mencube buat tu mesti tahu cmne susah nya kan .

To Kak Myra Vea :
Terima kasih banyak2 sebb dah buat hasil blog yang sangat2 awesome ni , syaza harap akk akan kekal dlm bidang ni dgn tahap yang lebih tinggi lagi , syaza amat2 berpuas hati dg hasil kerja akk , and yg penting akk baik sgtsgt . sumpah baik gila :) thanks kak .

And now segala masalah untuk blog rasanya sudah selesai , dan skrg syaza boleh lah selalu berbloging semula :) Alhamdulillah .




2 comments: